Prodajna mjesta Test vožnja Zatražite ponudu

 • Informacije o modelu
 • Boje karoserije
 • Boje krova
 • Boje unutrašnjosti
 • Preporučene kombinacije
 • Foto galerija
 • Cjenovnik
 • Brošure

Citroën C3

POGLEDAJTE NA ŠEST VIDEO SNIMAKA!

C3 donosi val svježine u svijet kompaktnih limuzina sa petoro vrata. Svestrana limuzina ruši stereotipe te se ističe jedinstvenim oblikom, raznobojnošću, grafičkim elementima poput Airbump® koji štiti karoseriju te istodobno naglašava stil vozila. Kao pravi Citroën, C3 odlikuje se konturama i dimenzijama u njegovoj kategoriji koje mu daju jedinstven i odmah prepoznatljiv oblik. Stil, individualizacija izgleda, Citroën Advanced Comfort®, nove tehnologije i ConnectedCAM Citroën™: pogledajte novi Citroën C3 na šest video snimaka.

 

DIZAJN

Zaljubljenost na prvi pogled! Na jedinstvenoj morfološkoj strukturi novog C3 može se uočiti karizmatičan prednji dio i raskošne konture koje automobilu daju snažan i energičan stav. Zahvaljujući glatkim površinama, prepoznatljivom grafičkom obliku i bojama je ovo trendovski i pop model. Sa C3 bit ćete u korak sa vremenom i drugačiji od ostalih!

 

DIMENZIJE: SVESTRANO KORISTAN!

C3 posebno je okretan i jednostavan za upravljanje, a zahvaljujući umjerenoj dužini (manje od 4 m) kompaktan je u gradskom okruženju. Ima 5 vrata i 5 sjedala pa je praktičan u svim okolnostima.

 • Dužina: 3,99 m
 • Širina: 1,82 m
 • Visina: 1,47 m
 • Međuosovinski razmak: 2,54 m
 • Zapremina prtljažnika: 300 l
 

PREPOZNATLJIVA SVJETLA

Sprijeda sa svjetlosnim potpisom u dvije razine, pravim obilježjem marke CITROËN, povišen pogled automobila i pojačan dojam visine poklopca motora. Chevroni se dvostrukom kromiranom letvicom protežu do dnevnih LED svjetala i ističu cijelu širinu automobila. Svjetla su odraz visoke tehnologije i odlikuju se okruglim dizajnom. U donjem dijelu odbojnik podiže dojam prednjeg kraja i daje mu pustolovni duh. Umetci u boji okružuju svjetla za maglu i daju dašak svježine!

LEBDEĆI KROV KOJI ĆE VAS UČINITI POSEBNIM

Lebdeći krov jedna je od stilističkih prednosti novog C3. Krov, koji je dostupan u tri boje, podupiru crni stupovi vjetrobranskog stakla, a zategnuti krovni lukovi doprinose dinamičnoj silueti vozila. Unaprijeđenim omjerom limenih i ostakljenih površina naglašena je zaštitna dimenzija novog Citroëna C3. Ta uravnoteženost siluete automobilu daje odmjeren i staložen stav.

 

 

AIRBUMP®: IZUZETAN DIZAJN!

Pravi vizualni potpis čini Airbump® uveden sa C4 Cactusom koji štiti karoseriju te istodobno naglašava stil vozila. Ispod spoljašnjeg sloja koji štiti od ogrebotina nalaze se kapsule sa zrakom, a sve zajedno ima ulogu odbojnika. Izrađeni su od alifatskog poliuretana te u svakodnevnim uvjetima omogućuju otpornost na sunce, vodu, trošenje i ogrebotine.

Airbump® se sastoji od 6 kapsula koje sadrže zrak te su postavljene na donji dio vrata, koji je osobito podložan oštećenjima u gradskom okruženju. Elementi Airbumpa® ukrašeni su obrubom u bijeloj ili crvenoj boji, ovisno o boji krova.

 

POMNOŽITE KOMBINACIJE BOJA


C3 nudi i šaroliku paletu boja od kojih možete izabrati jednu od sljedećih boja: Almond Green, bijela Banquise, Cobalt Blue, siva Shark, siva Aluminium, crvena Rubi, crna Perla Nera, Orange Power ili Sable...

Devet suptilnih ili prodornih boja karoserije možete kombinirati sa tri različite boje krova (crna Onyx, crvena Aden, bijela Opale), što omogućuje još više kombinacija (do 36 mogućih kombinacija boja karoserije). Zahvaljujući tom izboru klasična se boja može osvježiti obojenim krovom ili baš suprotno, živahnija boja karoserije može se ublažiti staloženom bojom krova. Te kombinacije naglašavaju moderan izgled i svježinu novog C3.

Koji ćete C3 dakle izabrati?

 

PRILAGODITE IZGLED SVOM UKUSU

Za novog C3 su dostupne brojne mogućnosti za individualizaciju izgleda. Dvobojna ili jednobojna karoserija? Sa zaštitama Airbump® ili bez? Prijatniji ili pročišćeniji unutrašnji ambijent? Među svim raspoloživim kombinacijama odaberite svoju!

 

Uređenje Metropolitan Grey

Uređenje Metropolitan Grey temelji se na osvijetljenoj kabini te se poigrava svijetlim bojama i toplim tkaninama koje se protežu čak i armaturnom pločom tako da se postiže koherentan sklad nadahnut dizajnom namještaja.

Uređenje Urban Red

Uređenje Urban Red poigrava se kontrastom zagasitih i jarkih boja za dinamičnu kabinu s obiljem energije i vitalnosti.

Uređenje Hype Colorado

Uređenje Hype Colorado temelji se na luksuzu s visokokvalitetnim i posebno obrađenim materijalima mekanima na dodir.

 

DOBAR OSJEĆAJ

C3 svojim putnicima nudi utočište kao u čahuri ličinke koje putnike štiti od spoljašnje okoline te ih zaklanja od posljedica nepravilnosti na cesti. Već od ulaska u vozilo osjeti se zadovoljstvo zahvaljujući udobnim sjedalima, ostakljenom panoramskom krovu koji kabinu preplavljuje svjetlošću, velikim pretincima ili pak prostranim i udobnim prostorom. Taj homogeni ambijent nudi putnicima pravi osjećaj unutar čahure. C3 osmišljen je poput ležernog otmjenog odjevnog predmeta te za upravljačem pruža osjećaj kao kod kuće.

 

 

PROSTRANA UNUTRAŠNJOST I DOMIŠLJATA MJESTA ZA ODLAGANJE

Pretinci su osmišljeni na što funkcionalniji način, ne narušavajući unutrašnji sklad. C3 nudi domišljat središnji pretinac, koji maksimalno oslobađa prostor u prednjem dijelu vozila, ali i najveći pretinac za sitnice u ovom automobilskom segmentu (6,25 l). U prednjim vratima nalaze se prostrani pretinci. Prijatna svjetla boja u unutrašnjosti tih pretinaca u kontrastu je s bojom predmeta koji se u njima odlažu kako bi ih bilo što lakše pronaći. Naposljetku, nema kompromisa ni u pogledu prtljage jer C3 ima prtljažnik od gotovo 300 litara zapremine.

 

ELEGANTNI SVAKODNEVNI MATERIJALI

Putnički prostor čine pune i mekane linije te pročišćeni elementi. Zasluge za ravnovjesje imaju i oblikovno usklađena završna obrada vrata, sjedala i armaturna ploča. Sve te površine prekriva topla i svjetla tekstilna obloga koja nudi inovativno neprekinutu vizualnu liniju izuzetno kvalitetnog izgleda.

Inspiraciju za stil unutrašnjosti pronašli smo izvan svijeta automobilizma, što je posebno vidljivo iz pojaseva na naslonima za ruke i tekstilnoj oblozi na armaturnoj ploči.

 

PANORAMSKI STAKLENI KROV

Zahvaljujući panoramskom staklenom krovu putnike u novom Citroënu C3 obasjava izuzetna svjetlost po cijelom putničkom prostoru, što povećava osjećaj prostranosti i otvorenosti prema vani. Uz pomoć sjenila staklenog krova putnici mogu promijeniti intenzitet osvjetljenja kad god to požele.

PRIJATNA ATMOSFERA U VOZILU

U vozilu ćete se osjećati kao da sjedite u salonu! U kabini vladaju puni i ugodni oblici, pročišćeni elementi te horizontalna armaturna ploča koja oslobađa prostor.

UDOBNA SJEDALA

C3 opremljen je posebno obrađenim, širokim sjedalima koja nude više prostora za veću udobnost, a vizualnu su moderna. Prostrana sjedala s dobrom potporom u lumbalnom dijelu nude korisniku najveću razinu udobnosti zahvaljujući odabranim materijalima i mekanoj pjeni.

 

TEHNOLOŠKA INTELIGENCIJA

Citroën C3 nudi tehnologije u korak s vremenom. Citroën C3 je opremljen kamerom visoke razlučivosti ConnectedCAM Citroën™ koja je predstavljena prvi put u svijetu. Ova limuzina sa petoro vrata nudi i niz opreme koja vozaču pojednostavljuje život: navigacijski sistem 3D s glasovnim prepoznavanjem i povezan s internetom, kamera za vožnju unazad, upozorenje na nenamjeran izlazak iz vozne trake i nadzor mrtvog ugla.

 

ConnectedCAM Citroën™: SNIMITE SVOJE DOŽIVLJAJE U TOKU VOŽNJE

Predivne panorame, neobične slike, šetnje po gradu: C3 snima vaše doživljaje u toku vožnje sa kamerom ConnectedCAM Citroën™. Kamera ugrađena u unutrašnji retrovizor snimi sve što vidite ispred sebe u okolini vozila. Zahvaljujući toj kameri vozač može sačuvati sve što mu se dešava tokom vožnje:

 • samo jednim pritiskom vozač može sasvim sigurno fotografirati ili snimiti videosnimku ono što vidi i objaviti taj sadržaj na društvenim mrežama.
 • snimi sve što se događa ispred vašeg vjetrobranskog stakla. Taj sustav može biti koristan vozaču u slučaju prometne nesreće.
 

 

TEHNIČKI PODACI

Povezana s internetom full HD kamera ima:

 • funkciju za široko snimanje pod uglom od 120°,
 • sistem GPS,
 • unutrašnju memoriju od 16 GB.

Vozač može u toku vožnje dugim pritiskom na dugme snimiti video do 20 sekundi te ga podijeliti sa drugima kada se zaustaviti. - U slučaju sudara automatski se aktivira snimanje te se omogućuje pohranjivanje snimke duge minutu i pol (30 sekundi prije / 1 minuta nakon sudara).

 

VOZI, SNIMAJ, DIJELI

 

CITROËN C3: 100 % POVEZAN S INTERNETOM!

NAVIGACIJSKI SISTEM POVEZAN S INTERNETOM

Osim radija povezanog s internetom, navigacijski sistem vam pomaže da zaobiđete prometne zastoje i poboljša vođenje zahvaljujući poboljšanom prikazu mapa. Najvažniji gradovi u Evropi su kartografirani u tehnici "FULL 3D", to znači da su brojne zgrade i znamenitosti prikazane u tri dimenzije.

MIRROR SCREEN

Ova tehnologija omogućuje povezivanje s pametnim telefonom te prikaz njegovog zaslona na središnjem ekranu. Vozač može doći do svojih multimedijskih sadržaja te neposredno i jednostavno upravljati pametnim telefonom i njegovim kompatibilnim aplikacijama preko ekrana na dodir. Djeluje preko aplikacija Apple CarPlayTM, Android Auto (dostupan od početka 2017. dalje) i MirrorLink®.

 

SVE U FUNKCIJI JEDNOSTAVNE VOŽNJE

 • UPOZORENJE O NENAMJERNOM PRELASKU VOZNE TRAKE

  Ovaj sustav pomaže spriječiti smanjenju pažnju vozača ili trenutke nepažnje za upravljačem pri brzini od najmanje 60 km/h. Kada vozilo prijeđe bijelu crtu, a da pritom nije uključen pokazivač smjera, kompjuter sistema oglašava upozorenje. Vozač dobija zvučno i vizualno upozorenje kada prijeđe crtu.

 • .

  SUSTAV ZA NADZOR MRTVOG UGLA

  Ovaj sustav sličicom u vanjskim retrovizorima upozorava na prisutnost vozila u mrtvim uglovima. Ta funkcija radi prema istom načelu kao radari za vožnju unazad te je velik adut, na primjer u pogledu sigurnosti na gradskim cestama.

 • .

  UPOZORENJE NA UMOR

  Da li ste se umorili? Ovaj sustav upozorava vozača kada je vrijeme za stajanje. Upozorenje se pokreće nakon dva sata vožnje na brzini većoj od 65 km/h. Ponavlja se svakog sata dodatne vožnje nakon stajanja.

 • KAMERA ZA POMOĆ PRI VOŽNJI UNAZAD

  Kamera za vožnju unazad omogućuje da pri prebacivanju brzine za vožnju unazad vidite prikaz prostora iza vozila na glavnom zaslonu. Usto se prikazuju i oznake koje mijenjaju boju kako se približavate eventualnoj prepreci. Doista prošireno vidno polje za lakše manevriranje!

 • 1
 

DIZELSKI MOTORI BlueHDi I BENZINSKI MOTORI PureTech

Najnoviji navigacijski sistem 3D na dodir povezan u realnom vremenu uz mogućnost povećanja prikaza na ekranu tako što sa dva prsta dodirnete ekran i raširite sliku (kao i kod iPada) bio je dodatno nadograđen, pa će navigacija zahvaljujući ažuriranim kartama biti još jednostavnija. Za jednostavnije upravljanje sučelja na dodir i veću sigurnost u vožnji dostupno je i glasovno prepoznavanje.

 
 

Orange Power

 

Zelena Almond

 

Plava Cobalt

 

Siva Sable

 

Crvena Rubi

 

Bjela Banquise

 

Siva Aluminium

 

Siva Shark

 

Crna Perla Nera

 

 

 
 

Krov SPORT RED

 

Krov BJELA OPAL

 

Krov Crna Onyx

 

 

 
 

Unutrašnjost Mica Grey
na nivou Live (serijsko)

 

Unutrašnjost Mica Grey
na nivou Feel (serijsko) i Shine (serijsko)

 

Unutrašnjost Urban Red
na nivou Feel (opcija) i Shine (opcija)

 

Unutrašnjost Metropolitan Grey
na nivou Feel (opcija) i Shine (opcija)

 

Unutrašnjost Hype Colorado
na nivou Feel (opcija) i Shine (opcija)

 

 

 
 

C3 SHINE
dostupne kombinacije

 

U nastavku Vam nudimo samo nekoliko primjera kako možete personalizovati svoj C3

C3 SHINE
boja karoserije bjela Banquise sa krovom Red Sport, sa Airbump, 16'' alu felge Cross i unutrašnjost Urban Red.

 

C3 SHINE
boja karoserija Orange Power sa krovom Crna Onyx, sa Airbump, 16'' alu felge Cross Black i unutrašnjost Hype Colorado

 

C3 FEEL
sa krovom Crna Onyx, bez Airbump, 16'' alu felge Cross Black i unutrašnjost Metropolitan Grey

 

C3 FEEL
boja karoserija plava cobalt sa krovomo Bjela Opale, sa Airbump, 16'' alu felge Cross i unutrašnjost Mica Grey

 
 

Za više kombinacija i ponudu obratite se odabranog ovlaštenog koncesionara Citroën.

Prodajna mjesta Test vožnja Zatražite ponudu

Cjenovnik vozila

*Redovne cijene vozila po cjenovniku ne uključuju promocijski popust. Za promocijske cijene vozila, obratite se našim ovlaštenim Citroën konesionarima.

Cjenovnik sadrži:

 • Cjenovnik vozila
 • Cjenovnik doplative opreme
 • Cjenovnik produžene garancije

Cijene vozila su izražene u KM sa uračunatim troškovima transporta.
Cijene su informativne i zadržavamo pravo izmjene bez prethodne najave.

Svi naši cjenovnici su kreirani u PDF formatu. Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...

 

PDF katalozi

 

 

Sve naši brošure i katalozi su kreirani u PDF formatu.
Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...