• DS 3

  Od 29.579,00 KM sa PDV-om

  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • DS 3

  Od 29.579,00 KM sa PDV-om

  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • DS 3

  Od 29.579,00 KM sa PDV-om

  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • 1
 • 2
 • 3


Citroën DS 3

 • Informacije o modelu
 • Foto galerija
 • Boje
 • Brošure

DS 3 Novi svjetlosni potpis Xénon Full LED

Neodoljiv više no ikad

DS 3 ponovno preispituje postojeće standarde i još jače potvrđuje svoju osobnost s novim jedinstvenim i tehnološki naprednim svjetlosnim potpisom.

Prednosti:

 • Jedinstven svjetlosni potpis (svjetla sprijeda Xénon Full LED, stražnja LED svjetla s 3D efektom, prednja dnevna svjetla…)
 • Veća mogućnost personalizacije (boja karoserije i krova, naplatci, sjedala...)
 • Neponovljiv stil (dvobojni lebdeći krov, bočni spojler, novi dekor Irresistible Paris...)
 • Telematika (navigacijski sustav eMyWay, HiFi sustav, Connecting Box…)
 • Novi motori ispunjavaju Euro6 normu
 • Užitak u vožnji (niska školjkasta sjedala, sportski upravljač…)
 • Polivalentna limuzina za svakodnevnicu (3,95 m dug, 5 sjedala, prtljažnik od 285 litara…)
 

Svjetlo Vas otkriva DS 3

 

Osjetite svjetlosni doživljaj

 

Neodoljiv pogled

Ljubav na prvi pogled. Svojim novim svjetlosnim potpisom DS 3 trenutno zavodi. Nova svjetla daju mu snažan i prodoran pogled zahvaljujući spoju dviju tehnologija za glavno osvjetljenje - LED svjetla nadahnuta dijamantima u kutijici te ksenonska svjetla.

 

Ovaj pogled također je živahan i magičan zahvaljujući novim dinamičkim pokazivačima smjera, tehnologiji nasljeđenoj iz posljenjih konceptnih automobila marke. Ovaj potpis sprijeda upotpunjuju stražnja LED svjetla s 3D efektom.

 

 

 

Neponovljiv stil

Uvijek neodoljiv. DS 3 ima osobnost koja osvaja na prvi pogled zahvaljujući stilskim obilježjima nadahnutima svijetom mode. Njegov dvobojni dizajn istaknut je "lebdećim" krovom, bočnim spojlerom nalik na peraju morskog psa ili pak prednjim i stražnjim svjetlosnim potpisom, a to sve čini neponovljiv stil modela DS 3.

 

 

Uvijek profinjen

DS 3 utjelovljuje standarde pariške otmjenosti - koža Nappa, žakardna tkanina, izrezbareni krom, sitotisak na stražnjim bočnim staklima i laserski gravirani ukrasi na letvici armaturne ploče...

Novo uređenje pruža neponovljiv i senzualan doživljaj - paleta profinjenih materijala i sjajni krom unutrašnjosti daju otmjen i iznenađujuć izgled.

 

Velika ponuda personalizacije

DS 3 Novi svjetlosni potpis Xénon Full LED više nego ikad ostaje vaš DS 3.

Dostupne su nove mogućnosti personalizacije kako biste mogli prilagoditi vozilo svojem ukusu: nova bijela boja Nacré, nove presvlake u sivoj boji Délice, novi naplatci Aphrodite, novi laserski ugravirani ukrasi na letvici armaturne ploče i sitotisak na bočnim staklima.

 

Raspon boja karoserija igra na kartu dvobonih kombinacija predlažući 11 boja karoserije i 4 boje krova.

Dakle, trebate samo pustiti svoju kreativnost neka se izrazi i stvoriti svijet koji vam odgovara.

 

Krov modela DS 3 s novim potpisom dostupan je u četiri boje koje se razlikuju od ostatka karoserije: crnoj onyx, bijeloj Opale, plavoj Infini ili sivoj Moondust.

Kao završni dio personalizacije kojim ćete svojem DS3 podariti uistinu jedinstven izgled, na izbor su vam dostupne i razne originalne naljepnice (Square, Graphic Art, Flower, Codesign, Plane, Zebra, Perle, Onde ili Urban Tribe). Oni će oživjeti vaš krov i dati vašem DS 3 izuzetan i moderan izgled u urbanoj đungli.

 

Unutrašnjost DS 3 jednako tako odražava vašu osobnost uz:

 • tepihe s grafičkim uzorkom kakav se nalazi i na krovnoj naljepnici,
 • letvicu armaturne ploče koja obuhvaća ukrasne obrube instrumentne ploče i višenamjenske ekrane i dostupna je u deset završnih obrada i boja,
 • ručicu mjenjača koja se nudi u pet završnih obrada koje spajaju matirani krom sa sjajem boje ili teksturom kože,
 • novim unutarnjim ukrasima koji daju dašak pariške otmjenosti letvici armaturne ploče modela DS 3 (ukras Irrésistible Paris).
 

Presvlake sjedala obrađene su s jednakom pažnjom kao i ostatak kabine vašeg automobila DS 3 i dostupne su u deset izvedbi - uključujući tri sa zrnatom kožom (plava Granit, Mistral i Lama) i Crescendo s kožom nappa koja podsjeća na narukvicu sata i kruna je palete presvlaka. Kako biste se upoznali s detaljima sjedala od kože i drugim materijalima: Detalji sjedala od kože DS 3 Cabrio.

 

Vrhunski unutarnji stil

 

Unutrašnjost DS 3 Novi svjetlosni potpis Xénon Full LED obučen je plemenitim materijalima kao što su koža ili krom.

 

Unutrašnjost vašeg DS 3 svojim pročišćenim i jedinstvenim dizajnom odaje dojam suptilne otmjenosti.
Sportska aluminijska papučica obložena je protuklizajućim jastučićima, a ručica mjenjača spaja matirani krom i teksturu kože za idealno rukovanje.
Komande automatskog klimatizacijskog uređaja skladno su ugrađene u središnju konzolu i obrubljene kromom.

 

Ugodnost u svakodnevnom životu

Užitak u vožnji i prostornost modela DS 3 s novim potpisom opće su prepoznati jer model ima pet "pravih" mjesta najveći obujam prtljažnika u svojoj kategoriji, i to u obje svoje izvedbe - limuzini i kabrioletu. DS 3 je usto opremljen novim i modernim tehnološkim rješenjima koja olakšavaju svakodnevicu.

Prtljažnik i pretinci

DS 3 s novim potpisom olakšava vam svakodnevni život i nudi iznimno prostran prtljažnik (285 litara) i stražnja sjedala koja se jednim potezom preklapaju u omjeru 2/3-1/3.
Na raspolaganju su vam i brojni pretinci (pretinac za rukavice od 13 litara, pretinci u vratima, središnjoj konzoli, na armaturnoj ploči...), a dostupan je i sklopivi središnji naslon za ruke.

 

Udobnost i bezbrižnost za sve

Active City Brake

Ova tehnologija naglog kočenja u gradu omogućuje izbjegavanje sudara pri manjim brzinama zahvaljujući laserskom senzoru kratkog dometa ugrađenog na gornji dio vjetrobranskog stakla. Pri brzinama do 30 km/h, senzor automatski aktivira kočnice kako bi se izbjegao sudar.

Akustika

Iznimna akustička udobnost. Vibracije i buka motora, šum zraka i buka kotrljanja prigušeni su na mjestima najbližima izvoru buke.

Osvježivač zraka

Mirisni osvježivač prostora ravnomjerno raspršuje blag i ugodan miris po kabini. Gumbom možete kontrolirati jačinu raspršenog mirisa.

 

HiFi Sustav

Vaš DS 3 s novim potpisom ima audiosustav (Hi-Fi sustav) iznimnih akustičnih performansi. Opremljen je dodatnim trećim središnjim zvučnikom na armaturnoj ploči i bas zvučnikom s pojačalom u prtljažniku.

Navigacijski sustav eMyWay

DS 3 s novim potpisom isto tako nudi navigacijski sustav eMyWay s ekranom u boji dijagonale 7 inča velike razlučivosti. Zahvaljujući njemu možete pristupiti satelitskoj navigaciji načinom rada Birdview.

Telefoniranje bez ruku Bluetooth®

telefoniranjem bez ruku Bluetooth® i USB priključkom, sami odabirete audioizvor izravno spajajući MP3 čitač, USB memoriju ili pametni telefon s pomoću Bluetooth audio streaminga.
Informacije se prikazuju na višefunkcijskom ekranu.

 

Visoka razina sigurnosti

 

DS 3, sigurnost bez kompromisa.

 

Ojačana struktura

U slučaju sudara, putnicima modela DS 3 s novim potpisom osigurana je maksimalna zaštita. Struktura je osmišljena kako bi se pojačala krutost kabine te time spriječili proboji u ćeliju za preživljavanje i omogućila postupna deformacija zona ""koje nisu namijenjene putnicima.

Zračni jastuci

DS 3 s novim svjetlosnim potpisom dolazi sa šest zračnih jastuka u seriji:

 • dva prednja zračna jastuka,
 • prednji bočni zračni jastuci,
 • dvije zračne zavjese (sprijeda i straga).

Kočenje

Vaš DS 3 s novim potpisom dolazi s inovativnim i potpunim kočnim sustavom koji uključuje:

 • ABS (sustav protiv blokade kotača) koji elektronički prilagođava silu kočenja kako bi spriječio blokiranje kotača,
 • elektroničku raspodjelu kočne sile (REF) koja ravnomjerno raspoređuje snagu kočenja među kotačima,
 • sustav pomoći pri naglom kočenju (AFU) koji trenutno povećava snagu kočenja kada vozač naglo pritisne papučicu kočnice.

ESP

ESP (Electronic Stability System) jamči optimalnu kontrolu vozila u najosjetljivijim situacijama:

 • stabilizira putanju u slučaju gubitka prianjanja u zavojima
 • povezan je sa sustavom proklizavanja kotača (ASR) koji odmah smanjuje suvišnu snagu koja se prenosi na pogonske kotače u slučaju proklizavanja
 

Ponašanje na cesti

I benzinski PureTech i dizelski motori BlueHDi pružaju iznimne performanse koje donose užitak u vožnji.
Ponašanje na cesti je živahno i uzbudljivo zahvaljujući dobro ugođenom i dodatno spuštenom ovjesu. DS 3 s novim svjetlosnim potpisom u svakom trenutku pruža brze reakcije i sigurnost uz vozačevo mjesto posvećeno sportskom doživljaju. Niska školjkasta sjedala savršeno se slažu sa sportskim upravljačem s ravnim donjim dijelom. Savršen spoj dinamike i udobnosti.

 

Izvrstan u gradu

 

Emisije CO2 DS3 Cabrio odražavaju vodeći položaj Marke u području zaštite okoliša. DS3 Cabrio dobiva nove benzinske i dizelske motore koji već sad ispunjavaju normu Euro 6 i donose užitak u vožnji.

 

U benzinskoj inačici, DS 3 Cabrio dolazi s motorom PureTech 82 S&S ETG koji ispunjava normu Euro 6. Ovaj je motor ekonomičan (4,1 l/100 km u mješovitoj vožnji), ali i ekološki prihvatljiv (95 g/km CO2).

 

Snažniji i ekološki prihvatljiviji, motor BlueHDi 120 vrhunac je tehnologije uz emisiju CO2 od 94 g/km i potrošnju od 3,6 l/100 km.

 

Za ekonomičniju i ekološki osvješteniju vožnju vaš DS 3 Cabrio s novim potpisom dolazi s pokazateljem stupnjeva prijenosa koji analizira vaš način vožnje i javlja vam kad je najbolji trenutak da prijeđete u viši stupanj prijenosa.

 

Osim performansama motora, utjecaj modela DS 3 Cabrio s novim potpisom na okoliš postignut je opsežnim radom na masi vozila, tijekom kojeg su dizajneri tražili sve moguće načine da ga učine lakšim.
Zahvaljujući brojčanim izračunima u odabiru i ispitivanju dijelova, svaka je komponenta optimirana ne samo u pogledu mase već i kvalitete tehničke obrade.
Uz smanjenu težinu i optimiziranu aerodinamiku (Cx od 0,31), DS 3 osigurava pametno upravljanje potrošnjom kao i emisijom CO2.

 
 

Garantirano Izvorno Francusko

DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 i DS 5 imaju oznaku ‘Garantirano Izvorno Francusko ’, koju dodijeljuje udruga Pro France. Ova oznaka dodijeljuje se proizvodima čije se završno sastavljanje vrši u Francuskoj i čija je polovina vrijednosti proizvedena u Francuskoj. Ona garantira potrošačima francusko podrijetlo proizvoda koje kupuju kupci.
DS 4 i DS 5 su proizvedeni u tvornicama Mulhouse i Sochaux. 2 siluete DS 3 su proizvedene u Poissyu.
Ova oznaka naglašava industrijsko podrijetlo PSA Peugeot Citroën, za koju proizvodnja na francuskom teritoriju ima važnu dimenziju u svom identitetu i predstavlja 40 % svoje svjetske proizvodnje u 2013.
Citroën C3, C4, C5 i C5 Tourer također su primili ovu oznaku.

 
 

View the embedded image gallery online at:
https://citroen.ba/index.php/ds3#sigProIdee3e3b70dc

PDF katalozi

 

Sve naši brošure i katalozi su kreirani u PDF formatu.
Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...