Konceptno vozilo Divine DS

Bit marke DS

Divine DS je izraz najboljeg znanja i umijeća Marke. Savršen spoj profinjenosti i tehnologije, ovaj konceptni automobil izražava božanski jedinstvenu i izražajnu osobnost.

 

OČARAVAJUĆA SILUETA

Silueta već na prvi pogled plijeni pozornost snažnim, uglađenim i zadivljujućim stilom. Igra kontrasta između izduženih linija, grafičkih elemenata i snažnih linija daju Divine DS vrhovnu fascinaciju.

 

AVANGARDNO UREĐENJE UNUTRAŠNJOSTI

Divine DS predlaže spektakularno unutarnje uređenje dostojno luksuznog svijeta Marke.

Unutrašnjost poput čahure, istovremeno intimne i profinjene, uranja vas u jedinstveno osjetilno iskustvo:

  • Suvozačeva konzola i armaturna ploča u jednom komadu uranja ga u svijet visoke mode
  • Središnja konzola je čudo tehnologije i profinjenosti
  • Pravokutni je upravljač prava skulptura koja obećava jedinstvene doživljaje u vožnji.
  • sjedala su ukrašena vrlo vjernom izvedbom remena ručnog sata koja daje još jači karakter i udobnost
 

NOV NAČIN DOŽIVLJAJA AUTOMOBILA: HIPERPERSONALIZACIJA

Osim personalizacije, Divine DS uvodi komcept hiperpersonalizacij, nov koncept koji omogućuje izmjenu unutarnjeg ambijenta. U manje od 15 minuta, armaturna ploča i vrata mogu se zamijeniti prema vašim željama. Tri "dress code" su raspoloživa:

  • Dali ste raspoloženi za "Muževan stil", "Pariški šik" ili "Fatalni pank" ?
 

SUVREMENA VIZIJA FRANCUSKE ELEGANCIJE

Uspješan spoj

Divine DS, to je umjetnost susreta različitih „velikih modnih kuća”, od kojih svaka na svoj način dočarava umijeće i izvrsnost. Ova ekskluzivna suradnja, po prvi put u automobilskom svijetu, izražava luksuz na francuski način.

Kristali Swarovski: daju živost!

Pravi uzor u svijetu luksuza i mode, Swarovski kristali krase, po prvi puta u automobilskoj industriji, svjetla kao i obloge vrata i armaturnu ploču Divine DS.

Vezeni detalji Lesage: umjetničko djelo!

Još jedna posve iznimna suradnja u svijetu automobila: suradnja DS s ateljeom Lesage, kako bi ukrasili unutrašnjost Divine DS koristeći dragocjene materijale poput svile, bisera i kristala.

 

TEHNOLOGIJA U SLUŽBI STILA

Divine DS, to je savršen spoj ovo je savršena kombinacija tehnološke izvrsnosti i avangardnog dizajna.

Svjetlosna tehnologija

Tehnologija unosi živost i razigranost u siluetu DIVINE DS ponajprije futurističkom i avangardnom obradom svjetala.Svjetla su na dnu istaknuta potezom od materijala Crystal Fabric kuće Swarovski koji razigrava svjetlost te se spajaju s pokazivačima smjera stupnjevanog paljenja s laserskom tehnologijom.

Profinjen i tehnološki kokpit

Uronite u digitalni svijet zahvaljujući dodirnom zaslonu visoke definicije i navigaciji koji vam daju novi doživljaj u vožnji kao dio nove, profinjene i pročišćene estetike.

Intenzivan osjećaj u vožnji

Iznimne performanse i učinkovitost, motor na Divine DS od 270 KS je u službi dinamičnog temperamenta koji poštuje okoliš s emisijama CO2 od samo 145g/km.

 

Foto galerija