Подробнее на сайте: https://indianmedicine.ruGo to top of pagehttps://enjoymedicine.ru
https://bravemedicine.ru https://dearmedicine.ru https://medicinego.ruGo to top of pagehttps://chinese-medicine.ru
https://washealth.ru https://medicineway.ruhttps://rankmedicine.ru https://safemedicine.ru https://focmedicine.ru
https://keepmedicine.ru https://yetimedicine.ruhttps://natural-cure.ruhttps://whitemedicine.ru


Konceptno vozilo SURVOLT

GLAMUR, KRŠENJE PRAVILA I UZBUĐENJE

SURVOLT mijenja uvriježene ideje sjedinjujući glamur i ekstravaganciju visoke mode s dinamičnošću trkaćih automobila, dodajući notu drskosti ugradnjom posve električnog motora.

 

SMJELE BOJE

SURVOLT je dvobojan, krase ga nijanse boje fuksije i antracitne sive te se igra materijalima i oblicima. Njegove su obline čas zagasite, čas sjajne, a boje jasno označavaju raskid s klasičnim muškim zadanim načelima svijeta sporta.

 

OBRIS U KONTRASTIMA

Svojim kompaktnim dimenzijama SURVOLT preuzima stilističke smjernice svijeta sportskih automobila i pretvara ih u svoje vlastite.

Kao niski rasni coupé, SURVOLT se igra kontrastima između ispupčenog poklopca motora i masivnih skulpturno oblikovanih bokova istaknutih naglašenim blatobranima, što sve zajedno obećava performanse i snažne osjećaje u vožnji.

 

SNAŽNA OSOBNOST

Tanka vodoravno ugrađena svjetla modela SURVOLT proistekla iz svijeta moćnih sportskih coupéa, istodobno su zavodljiva i duboka te stvaraju svjetlosni potpis sačinjen od LED svjetala, što ostavlja dojam suvremenosti i tehnološkog napretka.

Na stražnjem dijelu modela SURVOLT ponavlja se otmjeni svjetlosni potpis preuzet s modela REVOLTE, a stražnji gornji spojler, kao nužni podsjetnik na svijet automobilizma, zaokružuje meku liniju tog konceptnog vozila.

 

OTMJENA I SPORTSKA KABINA

Raskinuti s uobičajenim poimanjem raskoši i sjediniti otmjenost sa sportskim karakterom stvarni je izazov za SURVOLT.

Tehnološki napredak i fluidne linije

Kabina konceptnog automobila SURVOLT zamišljena je kao spoj dvaju posve oprečnih svjetova. Ta simbioza rađa novi svijet koji krase meke i nježne linije te tehnološka dostignuća, među kojima se posebno ističe vozačevo mjesto.U njemu je sve osmišljeno i ostvareno tako da se dva putnika osjećaju posve udobno i otmjeno, da osjete jedinstveni užitak i iznimni doživljaj vožnje.

Lebdeća ćelija

Kabina konceptnog automobila SURVOLT nalik je lebdećoj ćeliji, stakleni dragulj uokviren kromiranim lukovima, poput veličanstvenih komada skupocjenog nakita.Uporaba velikih staklenih površina unosi svjetlost i osjećaj prostranosti, što je u suprotnosti s onim što danas nude sportski automobili.

 

SNAGA I TRANSCENDENCIJA

SURVOLT ima posve električni pogon. Ta mu inovacija omogućuje sjedinjenje sportskog karaktera i performansi sa skrbi o zaštiti okoliša i održivim razvojem.

Nudeći besprijekornu vožnju kad je riječ o utjecaju na okoliš, takav pogon sjedinjuje užitak u vožnji, osjećaje, performanse i dinamičnost s najvećom udobnošću i tišinom.

SURVOLT je model kojim CITROËN nudi novu viziju automobila, viziju inovativne marke okrenute kreativnosti i tehnologiji.

 

Foto galerija