SPACETOURER HYPHEN

CITROËN SpaceTourer HYPHEN preuzima prepoznatljiva obilježja SUV-a te svoj originalni stil naglašava proširenim odbojnikom, oblogama blatobrana i zaštitnim letvama donjeg dijela karoserije nadahnute konceptom AIRCROSS... Otkrijte koncept CITROËN SpaceTourer HYPHEN, energičan SUV jarkih boja koji izgledom poziva na pustolovinu!

 

ZA SVE TERENE

Kako bi se naglasile njegove značajke terenskog vozila, na svaku je gumu postavljeno pet zateznih remena od elastomera koji daju naslutiti optimalno prianjanje.

 

POJAČAJ ZVUK!

 

DUH SPACETOURERA

Koncept CITROËN SpaceTourer Hyphen naglašava sve adute serijske izvedbe CITROËN SpaceTourer. Uz već poznate kvalitetne performanse se dodaje pogonski sklop koji nudi slične mogućnosti kao pogon na 4 kotača. Uz veću povišenost od tla u odnosu na serijsku izvedbu, SpaceTourer Hyphen zadržava sve karakteristike udobnosti i praktičnosti.

 

1, 2,..., 9 MJESTA!

 

Čim se otvore bočna klizna vrata, putnicima se nudi izvanredan svijet. U dinamičnom okruženju udobnost se odražava u ambijentalnom osvjetljenju u boji... 9 mjesta za samo jedan cilj: udobnost.

NAPLATCI OD LAGANE LEGURE 19''

Koncept SpaceTourer HYPHEN povišen je u odnosu na serijsku izvedbu i odlikuje se kotačima s aluminijskim naplatcima od 19’’ dijamantne obrade u mat crnoj boji s anodiziranim crvenonarančastim detaljima.

ARMATURNA PLOČA

Strop i instrumentna ploča presvučeni su posebnom tkaninom u skladu s bojama i vizualnim elementima sjedala.

PUN VITAMINA

Uz asimetrični stil s 2D i 3D efektom gradijenta, putnici u potpunosti uranjaju u taj naelektrizirani svijet kako bi se napunili energijom te u prijateljskom ozračju uživali u svojoj slobodi i beskonačnoj avanturi.

 

VIŠE MOBILNOSTI

Opremljen motorom BlueHDi 150 S&S s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa, koncept SpaceTourer HYPHEN ima pogon na sva četiri kotača na zahtjev razvijen u suradnji s proizvođačem Automobiles Dangel. To je pogonski sklop koji nudi sve prednosti 4x4 pogon, pri čemu zadržava dobro ležanje na cesti i performanse svojstvene SpaceToureru.

Značajke terenskog vozila tako osiguravaju mobilnost u lošim uvjetima prianjanja. Kako bi se kretao jednako kao i u povoljnim uvjetima, čak i na vrlo neravnom tlu, SpaceTourer Hyphen odlikuje se znatno povišenijim podvozjem u odnosu na serijsku izvedbu.