C-AIRCROSS CONCEPT

CITROËN je svijetu predstavio odvažan koncept živopisnog i snažnog karaktera. C-Aircross Concept, vizija kompaktnog SUV-a marke CITROËN, predstavlja novu fazu proizvodne strategije. Dizajnom koji će privući kupce iz cijelog svijeta CITROËN nastavlja pohod na segment SUV-a, započet automobilom Aircross Concept. Njegov jedinstveni identitet temelji se na stavu Novog C3, prilagođenom novom segmentu.

 

SUVREMEN & U BOJI

Njegovu modernu karoseriju čine veliki oblici u kontrastu sa snažnim grafičkim elementima žarkih boja. Time se nagovješćuje prostrana unutrašnjost u kojoj boje i materijali u kombinaciji s minimalističkim dizajnom stvaraju tehnološku i opuštenu atmosferu.

C-Aircross Concept snažnim, originalnim i svježim stavom udara vlastiti pečat na svijet SUV-ova. Krase ga jedinstven oblik i savršena ravnoteža zaštite i fluidnosti linija uz kompaktne dimenzije (dužina: 4,15m, širina: 1,74m, visina: 1,63m).

 

SNAŽNI PREDNJI KRAJ

Što se tiče siluete, koncept C-Aircross razlikuje se na prvi pogled po kratkom i visokom poklopcu motora te prednjem robusnim dijelom bez agresivnosti.

STRAŽNJA 3D SVJETLA

Stil stražnjeg dijela čine pročišćene i grafičke linije. Koncept C-Aircross ima izražajne stražnje bočne strane koje ističu stražnja 3D svjetla koja se sastoje od tri tehnološka svjetlosna prstena.

OSVJETLJENA STRAŽNJA BOČNA STAKLA

Pravi potpisi ovog konceptnog vozila, dva lebdeća osvijetljena stakla sa snažnim grafičkim kontrastom osmišljena su poput aerodinamičke rolete.

 

PROČIŠĆENA UNUTRAŠNJOST

U unutrašnjosti, dizajneri Citroën su se odlučili za visoku i nabildanu armaturnu ploču bez prekidača na upravljaču. Unutrašnja arhitektura daje osjećaj fluidnosti, suvremenosti i prostranosti.

Uz upravljač s jednim krakom s pojednostavnjenim komandama, armaturna ploča obložena tkaninom nudi head-up displej na kojem se izravno prikazuju sve informacije u vozačevu vidnom polju.

 

IZNIMNO UDOBNA SJEDALA

Sprijeda i straga, četiri sjedala u stilu sofe su mekana, široka i velikodušna te su prekrivena Alcantarom.

Osim kvalitete obrade, nude jedinstveno držanje, inspiriran iz svijeta vrhunskih posteljina. Prilagođavajući se držanju tijela, obećavaju drugačiji doživljaj ceste.

 

TERENSKE SPOSOBNOSTI

Zabavan duh i tehnologije u korak s vremenom! Konceptni automobil C-Aircross nema samo izgled SUV vozila; on također nudi stvarnu udobnost u vožnji.

Spreman za svakodnevne gradske vožnje, ali i bijeg u planine ili na more, u društvu obitelji ili prijatelja, Koncept C-Aircross nudi na središnjoj konzoli kotačić « Grip Control » i prije svega je svestran.