Prodajna mjesta Test vožnja

 • Informacije o modelu
 • Cjenovnik
 • Foto galerija
 • Brošure

Novi CITROËN C-ELYSÉE

POGLEDAJTE NA PET VIDEO SNIMAKA!

CITROËN C-ELYSÉE je doživio elegantnu obnovu! Limuzina sa petoro vrata je prefinjeno osavremenjena s ukrasnom maskom koja dodatno naglašava njegov statusni izgled i sa svjetlosnim potpisom inovativnog dizajna. Dostupne su i dvije nove moderne i osvježavajuće nijanse boje karoserije: plava Lazuli i siva acier. Dizajn, udobnost, statusni simbol, tehnologija ... Pozivamo vas da pogledate četiri video snimke o limuzini sa petoro vrata nove generacije.

 

DIZAJN

ELEGANTNA I STATUSNA LIMUZINA SA PETORO VRATA

Prednji dio novog CITROËNA C-ELYSÉE od sada je širi, što mu omogućava veću aerodinamičnost i stabilnije ponašanje na cesti. Novi svjetlosni potpis na LED diode, koje su smještene iznad prednjih farova, doprinosi njegovoj izuzetnoj eleganciji koja je pravi statusni simbol. Neka vas drugi primijete zbog elegancije vašeg vozila C-ELYSÉE!

PREPOZNATLJIVA SVJETLA PO DIZAJNU

Nova svjetla sa 3D efektom daju zadnjemu dijelu vozila moderniji izgled i jedinstven prepoznatljiv izgled svjetala koji se slaže s ostalim modelima iz izbora marke CITROËN. Njen izgled od sada je još elegantniji, tako da dodatno naglašava osjećaj širine vozila.

 

NOVI CITROËN C-ELYSEE: DIMENZIJE

Limuzina sa petoro vrata odlikuje se optimiziranim mjerama koje joj omogućuju jednostavan ulazak u parkirališta i olakšano izvođenje manevara.

 • Visina: 1,466 m
 • Širina: 1,95 m
 • Međuosovinski razmak: 2,65 m
 • Dužina: 4,423 m
 
 
 

DOBAR OSJEĆAJ

Raskošna limuzina sa petoro vrata za ugodan osjećaj svih putnika. To nam obećava vozilo, čije odlično ponašanje na cesti i udobnost ovjesa pružaju ugodan osjećaj na svim putovanjima.

 

MODULARNA UNUTRAŠNJOST… I VELIKI PRTLJAŽNIK!


NOVI CITROËN C-ELYSÉE nudi pravu ravnotežu između kompaktnosti i dobrim osjećajem za pet putnika i njihovu prtljagu. Odlično ponašanje na cesti i udoban ovjes pružaju ugodan osjećaj na svim putovanjima. Raspolaže praktičnim i jednostavno dostupnim prtljažnikom sa više od 500 litara zapremine. Zadnju klupu za sjedenje, koja je djeljiva u omjeru 2/3 -1/3, možemo jednostavno i intuitivno preklopiti i na taj način osloboditi dodatni prostor za prtljagu.

 

TEHNOLOŠKA INTELIGENCIJA

CITROËN C-ELYSÉE je savremena i prostrana, izrazito elegantna i robusna limuzina. Automobil, vjeran filozofiji Citroëna koji želi nuditi intuitivne tehnologije za dobar osjećaj, od sada je opremljen kamerom za vožnju unazad i najsavremenijim povezanim auto-radijem te navigacijom na 7-inčnom ekranu na dodir.

 

Ekran na dodir

Novi C-ELYSÉE ima sve prekidače audio opreme i navigacijskog sistema na dohvat vozačevih ruku zahvaljujući novom 7-inčnom ekranu na dodir posljednje generacije koji je opremljen sljedećim tehnologijama:

 • NAVIGACIJSKI SISTEM sa vezom u stvarnom vremenu vam pomaže da zaobiđete prometne zastoje i poboljšava vođenje zahvaljujući poboljšanom prikazu mapa.
 • MIRROR SCREEN (Apple CarPlayTM + MirrorLink®), koja aplikacije i sadržaje sa vašeg pametnog telefona prikaže neposredno na ekranu na dodir.
 • GLASOVNO PREPOZNAVANJE (integrirano ili preko pametnog telefona) za upravljanje vozila uz pomoć glasa.
 • TELEFONIRANJE zahvaljujući tehnologiji Bluetooth (pristup telefonskom imeniku i upravljanje dvama pozivima).
 • RADIO AM/FM s mogućnošću uspostavljanja veze, sa 4 zvučnika i prekidačima oko volana (bez CD-playera) omogućava puštanje muzike koja je memorirana na pametnom telefonu.
 

SISTEMI ZA POMOĆ U VOŽNJI

 
 

Kamera za pomoć pri vožnji unazad

Tokom parkiranja možete biti potpuno mirni, jer će vam kamera za pomoć u vožnji unazad na 7-inčnom ekranu na dodir prikazivati sliku iza vozila. Oznake u boji prikazuju vam razdaljinu do eventualnih prepreka.

Pomoć pri vožnji unazad

Pomoć pri parkiranju unazad vas upozorava na blizinu prepreka preko vizualnih oznaka koje se prikazuju na 7-inčnom ekranu na dodir.

Tempomat - limitator brzine vozila

Sa tempomatom i limitatorom brzine možete po svom izboru podesiti brzinu putovanja ili graničnu vrijednost koju ne želite prijeći.

 
 
 

Cjenovnik vozila

*Redovne cijene vozila po cjenovniku ne uključuju promocijski popust. Za promocijske cijene vozila, obratite se našim ovlaštenim Citroën konesionarima.

Cjenovnik sadrži:

 • Cjenovnik vozila
 • Cjenovnik doplative opreme
 • Cjenovnik produžene garancije

Cijene vozila su izražene u KM sa uračunatim troškovima transporta.
Cijene su informativne i zadržavamo pravo izmjene bez prethodne najave.

Svi naši cjenovnici su kreirani u PDF formatu. Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...

 

PDF katalozi

 

 

Sve naši brošure i katalozi su kreirani u PDF formatu.
Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...