Подробнее на сайте: https://trueconstruction.ru https://domobuilding.ruhttps://endconstruction.ru https://worknhouse.ruhttps://domenter.ruhttps://domconstructor.ruhttps://constructme.ru https://houseconstructor.ruhttps://svoiastroika.ruhttps://plusconstruct.ruhttps://homestrong.ru https://sdelaietosam.ruhttps://smartesthouse.ru https://do-construction.ru https://constructstroi.ru


  • Orginalni rezervni dijelovi
  • Tvornički obnovljeni dijelovi
  • Rezervni dijelovi Eurorepar©

CITROËN nastoji da uvijek očuvate povjerenje u Marku

Originalni dijelovi koje vam nudi CITROËN plod su znanja i vještina te su osmišljeni kako bi potpuno odgovarali tehničkim zahtjevima vašeg vozila. Time se logično i savršeno uklapaju u složen i koherentan tehnički pristup kako bi vam omogućili vožnju s potpunim povjerenjem.

 

Ekonomično i ekološko rješenje za popravak vašeg automobila s punim povjerenjem

Tvornički obnovljeni dijelovi prerađeni su u iznimno strogom procesu obnove. Upotreba standardnih rezervnih dijelova uređena je zakonskim propisima koji zahtijevaju prepoznavanje i odvajanje rezervnih dijelova. Prikupljanje rabljenih dijelova radi ponovnog korištenja i optimalno recikliranje čini dio napora Marke uloženih u smanjivanje količine automobilskog otpada.

 

EUROREPAR rezervni dijelovi

Ukoliko je Vaše vozilo starije od 5 godina postoji ponuda EUROREPAR© rezervnih dijelova koja je cjenovno prilagođena upravo starijom vozilima.

Kliknite na sliku za veći prikaz.