Servisne promocije | Citroën BiH

PROMOCIJA REZERVNIH DIJELOVA “JESEN - ZIMA”

Stižu jesenji dani i zimska sezona. Da vas ne bi nešto iznenadilo priuštite vašem vozilu sveobuhvatan pregled, da može pouzdano da vam služi u svim vremenskim uvjetima.

Samo redovno održavanje pomaže u očuvanju vrijednosti i povećava pouzdanost vašeg vozila. Stoga smo u ovlaštenim Citroën servisima za vas pripremili slijedeću ponudu za provjeru i savršenu pripremu vašeg vozila.

Provjerite kod vašeg najbližeg ovlaštenog Citroën servisera.     LISTA SERVISERA

Servisi Citroën - Pouzdano brižni

PREGLED 20 TAČAKA VOZILA ZA SAMO 10 KM I POPUST 20 KM ZA REDOVAN SERVIS

  • Da li ima vaše vozilo dovoljno snage za zimsku sezonu?
  • Želite jednostavno biti sigurni u stanje vašeg vozila?
  • Želite osigurati sigurnost za vas i vaše suputnike?

Iskusni Citroën serviseri će pregledati vaše vozilo na 20 mjesta: od kočnica i brisača te farova i svih tečnosti pa sve do stanja remena i amortizera. Uključeno je testiranje i ispis stanja akumulatora jer od njega ovisi rad cjelog vozila.

Uz obavljeni pregled 20 tačaka ne propustite popust 20 KM koji možete koristiti uz redovni servis vašeg Citroën vozila – odmah ili kad za to bude vrijeme.

*Ponuda važi do uključivo 31.12.2020. Popust 20 KM možete iskoristiti na ovlaštenim Citroën servisima uz obavljen redovni servis prema preporukama Citroën brenda, u roku od 12 mjeseci od pregleda 20 tačaka. Uvjet za upotrebu je ispunjena i ovjerena lista 20 tačaka. Popust od 20 KM nije prenosiv i ne može se zamijeniti za gotovinu. Ponuda važi za fizička i pravna lica. Vrijednost kupona (20 KM) i trošak usluge pregleda 20 tačaka vozila (10 KM) uključuju PDV. Citroën pridržava pravo do greški u sadržaju i ponudi. Slika je simbolična.

 

ORIGINALNI I EUROREPAR AKUMULATORI -20%

*Ponuda važi do 31.12.2020. ili do isteka zaliha kod ovlaštenih Citroën servisera. Ponuda uključuje originalne (marketinška grupa 361) i Eurorepar (marketinška grupa 715) akumulatore. Ponuda važi za fizička i pravna lica. Citroën pridržava pravo do greški u sadržaju i ponudi. Slika je simbolična.

 

LISTA SERVISERA