SPACETOURER CITROËNIST CONCEPT

SpaceTourer Koncept Citroënist vjeran je 100-godišnjoj povijesti brenda koji je uvijek radio u službi mobilnosti. Moderan, simbolizira dinamičnost Citroëna na području kampera.

 

 

THE CITROËNIST

Donoseći svu DNK brenda svojim hrabrim dizajnom i obećanjem komfora, ime "Citroënist" ima zajednicu obožavatelja. Ime savršeno odgovara ovom modernom kombiju koji vam omogućuje da u uživate u potpunoj udobnosti.

 

HARMONIJA INTERIJERA I EKSTERIJERA

Kako bi ojačao identitet ovog koncepta s funkcionalnim dizajnom, SpaceTourer Citroënist koncept prisvaja elegantni bijeli i crni kod boje koji osigurava skladnost eksterijera i interijera.

 

SPECIFIČNI DETALJI

Animirani specifičnim uzorkom i bočnim prozorima za gornji dio, povezani su s nijansom svjetlosne kutije "White" u donjem dijelu. U profilu, crveni prsten naglašava vodoravnu crtu vozila. SpaceTourer Koncept Citroënist također ima veliku naljepnicu "Citroënist Est.1919" na ulaznim vratima.

 
 
 
 

STILSKA KOHERENCIJA

Vodoravni crveni i sivi tonovi na sjedalima naglašavaju dojam prostora. Dekor ploče i vrata pojačava identitet ovog koncepta. Na strani vozača, umetak na upravljaču odnosi se na naziv koncepta "Citroënist".

 

PROSTOR I POVEZANOST

UDOBNO I MODERNO

SpaceTourer Koncept Citroënist nudi vozačku poziciju koja ima kvalitete modela serije. Udobnost u Citroën Advanced Comfort® programu ,prostran prostor i najnovije tehnologije za pomoć pri vožnji i povezivost: zaslon u boji s visokom razinom svjetla, aktivna sigurnosna kočnica, navigacija Citroën Connect, zrcalni zaslon...

 

ISKUSTVO VOŽNJE

Robustan i praktičan, SpaceTourer Citroënist koncept nudi iskustvo vožnje u najboljim uvjetima udobnosti i sigurnosti. BlueHDi 150 S & S BVM6 motor nudi dovoljno snage za uživanje u vožnji. Pogon na sve kotače, koji je napravio partner automobila Dangel, povećava sigurnost i omogućuje vam da razmišljate izvan okvira.

 

PUTOVANJE

SpaceTourer Citroënist koncept je višenamjenski kombi za život i rad u udobnosti i vedrini. Praktičan i fleksibilan multimedijski kabinet, koji integrira glatku radnu površinu. Okrenite prednja sjedala kako biste stvorili prostor prilagođen korisniku. Prostori za pohranu koji se lako koriste.

 

VOZILO ZA KAMPIRANJE

Na temelju razvoja tvrtke Pössl, SpaceTourer koncept Citroënist u potpunosti je opremljen da život u skladu s prirodom. U "noćnoj" konfiguraciji, 2 osobe mogu spavati u ležaju, iznad kokpita. Da bi se postigla udobnost u "dnevnoj" upotrebi, ovaj isti krov može se podići.

 

PRODUŽENA MOBILNOST

SUSRET DIZAJNA I MOBILNOSTI

SpaceTourer Citroënistov koncept prati biciklistički model koji kombinira funkcionalnost i udobnost, a temelji se na znanju partnera koji voli "chic mobilnosti": Martone.