Citroën nastavlja svoju električnu ofenzivu u 2020. na području kompaktnih limuzina otkrivajući prve fotografije novog 100% električnog ë-C4 -  i novog C4. U potpunosti jedinstvena nova generacija kompaktne limuzine, koja će protresti kodove segmenta i naglasiti identitet marke Citroën sa:

  • Izborom energije: 100% električni, benzinski ili dizelski.
  • Snaga koncepta: silueta koja se igra s više automobilskih kodova i koja obilježava novu etapu u dizajnu Ctroëna.
  • Udobnost u unutrašnjosti: sve prednosti programa Citroën Advanced Comfort®, obogaćen ë-Comfort električnom izvedbom.

Dostojni nasljednik odvažnih kompaktnih limuzina, uključujući GS koji slavi svoj 50. rođendan.
Novi 100 % električni ë-C4 i novi C4 bit će otkriveni 30. juna i obilježit će aktualnosti 2. polovine 2020.

94a

U SREDIŠTU SEGMENTA KOMPAKTNIH LIMUZINA

Nakon ofenzive na teritoriju SUV vozila obilježene uspješnim lansiranjem SUV C3 Aircross i SUV C5 Aircross SUV (300,000 i 200 000 prodanih vozila od lansiranja krajem 2017.), Citroën se priprema za novu važnu etapu sa snažnim povratkom na tržište limuzina. Kompaktne limuzine igraju važnu ulogu na europskom tržištu i predstavljaju gotovo 28% prodaje C segmenta u 2019. Novi 100% ëlektrični ë-C4i novi C4 udovoljava svim očekivanjima segmenta, nudeći moderan koncept prepun karaktera prilagođen današnjem svijetu. 100% električni, benzinski ili dizelski, ovo je nova generacija kompaktne limuzine Citroën inspirirana kupcima i njihovim načinom doživljaja automobila, a posjeduje sve kvalitete za protresti segment koji se obnavlja.

3 RAZLIČITE ENERGIJE KUPCu NA IZBOR: 100% EleKtriČNI, BENZINSKI ILI DIZELSKI

Novi 100% ëlektrični ë-C4 i novi C4, to je isti moderan i tehnološki automobil dostupan s 3 različite energije: 100% električni, benzinski ili dizelski kako bi omogućio kupcima izbor učinkovitih motora koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Novi 100 % električni ë-C4 je 5. u strategiji elektrifikacije marke Citroën, nakon modela SUV-a C5 Aircross Hybrid, Ami, ë-Jumpy i ë-SpaceTourer.

INOVATIVNI STAV I SNAŽAN DIZAJN

Novi 100% ëlektrični ë-C4 i novi C4 je novi koncept u središtu segmenta, s jedinstvenim i snažnim identitetom. Povišena i naglašena, silueta uspješno spaja eleganciju i dinamičnost istovremeno uzimajući neka obilježja SUV vozila za još veću snagu i karakter vozila. Aerodinamičan i fluidan, preuzima glavne oznake identiteta marke Citroën istovremeno donoseći novi izgled dizajna game. Njegova topla i visoko-tehnološka unutrašnjost odmah izražava ugodnost, udobnost i suvremenost.

NOVI URADAK PROGRAMA CITROËN ADVANCED COMFORT®

Savršeno utjelovljuje program Citroën Advanced Comfort®, novi 100 % električni ë-C4 i novi C4 nude novu partituru, globalnu i suvremenu udobnost koja uzima u obzir sve kriterije: udobnost u vožnji koja je osigurana progresivnim hidrauličnim graničnicima® i sjedalima Advanced Comfort; udobnost življenja zahvaljujući unutarnjem prostoru i praktičnim detaljima koji uključuju jedinstvenu inovaciju za putnike kao svjetsku premijeru; unutarnji mir radi mirne i svijetle unutrašnjosti; udobnost korištenja zahvaljujući dobrobiti tehnologije i svakodnevnoj pomoći. Naglašene kvalitete novog 100 % električnog ë-C4  ë-Comfort: tišina rada, fluidnost, užitak u vožnji. nasljeđe kompaktnih limuzina

 NASLJEĐE KOMPAKTNIH LIMUZINA

Citroën i kompaktne limuzine, to je priča o uspjehu od prvog C4 iz 1928. Povijest koja uključuje GS, izabran 1971. Europskim automobilom godine i koji ove godine slavi 50. rođendan. Linija automobila, svi prepoznatljivi po svom karakteru, udobnošću i držanju ceste kroz desetljeća: C4-1928, Ami 6/Ami 8, GS/GSA, BX, ZX, Xsara, C4-2004, C4-2010 i C4 Cactus.

NOVI ë-C4 - 100% ËLEKTRIČNI I NOVI C4, OTKRIJTE VIŠE DETALJA 30. JUNA 2020.