Mjenjač ETG6

Ručno upravljani mjenjač ETG6 (Efficient Tronic Gearbox 6) vrlo je jednostavan za uporabu, nudi veću udobnost i manju emisiju CO2.

Saznaj više

Sustav za mjerenje raspoloživog mjesta za parkiranje

Mjerenje raspoloživog mjesta za parkiranje pomaže vam tijekom parkiranja automobila jer pokazuje imate li dovoljno mjesta s obzirom na veličinu vašeg vozila.

Saznaj više

 

Sustav pomoći pri kretanju na kosini

Pomoć pri kretanju na kosini sustav je koji sprječava neželjeno pomicanje vozila na kosini kad vozač otpusti papučicu kočnice.

Saznaj više

Nadzor mrtvog kuta

Sustav za nadzor mrtvog kuta žaruljicom u retrovizorima ukazuje na prisutnost vozila u mrtvom kutu.

Saznaj više

 

Sustav Vision 360

Sustav Vision 360° omogućuje vam da vidite sve predmete i prepreke oko vozila što vam olakšava njihovo izbjegavanja tijekom parkiranja, osobito kad se ne vide iznutra.

Saznaj više

Park Assist

Sustav automatskog parkiranja Park Assist pomaže da se vozilo automatski parkira.

Saznaj više

 

Kamera za vožnju unatrag

Kamera za vožnju unatrag na glavnom ekranu u vozilu pruža pregled svega što se nalazi iza vozila kad se uključi prijenos za vožnju unatrag.

Saznaj više

Pokretanje vozila bez ključa

Sustav za pristup i pokretanje vozila bez ključa omogućuje vam otključavanje, zaključavanje i pokretanje vozila, a da pritom ne morate vaditi ključ iz džepa.

Saznaj više

Tehnologija DS LED VISION

DS LED VISION tehnologija pruža iznimnu udobnost u vožnji i omogućuje vozaču jasan pogled na cestu, osobito prilikom ulaska i izlazka iz krivina, za još veću sigurnost.

Saznaj više